Vi arrangerar

Set Sail IF arrangerar årligen flera tävlingar i Arvika.

 

logo-volvo-arvika-halvmara-500x350

Volvo Arvika halvmara med start och målgång i Arvika. Banan går till allra största del på asfalt. Den startar i Taserud i Arvika och går sedan runt sjön Racken. Banan är förhållandevis kuperad med en del rejäla motlut.

 

 

logo-set-sail-trailrunning-500x350Vi har Set Sail Trailrunning för dig som gillar att vara i naturen samt dig som vill ha en utmaning.

 

 

 

logo-arvika-stadslopp-500x350Arvika Stadslopp  är ett lopp i centrala Arvika som passar alla! 6km lång bana i lätt kuperad banan på asfalt gör det möjligt för den absoluta motionären såväl som dig som vill testa din kapacitet.

 

 

logo-arvika-thriathlon-500x350

Arvika Triathlon går av stapeln i juli. Tajt bana med start-, växlings- och målområde i småbåtshamnen vid Strandvägen. Flera klasser så det finns nåt som passar alla.

 

 

 

I GöteborgsVarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna. Startgrupperna meddelas anmälda löpare i mitten av april, ta då reda på vilken startgrupp en löpare tillhör genom att söka bland anmälda löpare.